Gyógymasszázs: a különböző masszázsfogásokat (svéd masszázs, kötőszöveti masszázs, szegment masszázs) speciális lágyrész technikákkal egészítem ki.

Terrier-féle lágyrészmobilizáció

Passzív mobilizációs technika, ahol masszázzsal kombinált speciális fogásokkal kezeljük az érintett testrészt. Ez a technika kiválóan alkalmazható mind a gerinc, mind a végtagok mozgásbeszűkülésével járó panaszok kezelésében.

Typaldos-féle Fascia Disztorziós Modell (FDM)

A fascia vagy rugalmas kötőszövet kezelésének jelentőségét az utóbbi évtizedekben kezdték felfedezni. Ez a szövetünk minden izmot, ideget, belső szervet körbefog és összeköt egymással. Ezen szövetnek a sérülése számos problémát okoz, elsősorban fájdalmat, amelynek sokszor nem találják az okát. Mozgáskorlátozottság, neurológiai panaszok is felléphetnek. Az FDM terápia a fascia kezelésében rendkívül hatékony, 2-3 kezelés után, de sokszor már az első alkalom után is jelentősen csökkennek a panaszok.

Breuss-féle porckorong masszázs

Porckorongokra, hátizmokra ható masszázs speciális olajjal.

Manuálterápia

A kezelés célja, hogy speciális, kézzel végzett műfogásokkal feloldjuk a blokkokat és visszaállítjuk az ízület normális mozgathatóságát a gerincen vagy a végtagokon. A fájdalom csökken, a mozgás korlátozottsága oldódik. 

Manuálterápiával gyógyítható problémák

Hát-, derék-, nyak-, váll-, könyök-, végtagfájdalmak

Izom eredetű mozgáskorlátozottság

Kéz-, lábzsibbadás

Ideggyógyász által kivizsgált fejfájás

Kezdődő gerincsérv, vagy műtét utáni utókezelés